Startside‎ > ‎Antiparos 2013‎ > ‎

Mantalena


Mantalena Hotel

Hotellet vi bor på heter jo som de fleste nå vet Mantalena Hotel. Familiedrevet, 32 rom, med bar / resturant i 1. etage.
Sjefen i huset heter Marigoule Roussou, som forøvrig er datter, eller datterdatter (?) av han som kjøpte stedet. Far og mor er mer eller mindre fremdeles aktive på hotellet, hun i det minste mer synilig aktiv (på kjøkkenet) en han som stort sett holder kontroll på forbipasserende venner og gjester :-)
Marigoule er forøvrig gift med Nikos som driver Locos Cafe som ligger rett ovenfor Stones "midt i" svingen på hovedgata. Loco Cafe Antiparos kan søkes opp på Face.
Bror til sjefen heter også Niko og var i fjor ikke så mye innom hotellet. Han driver en Gyros sjappe litt ovenfor Loco, og hadde i fjor litt problemer med å få folk i butikken så han måtte jobbe der selv. Vi får heller nyte gjestfriheten og drinkene til konen hans så lenge, Dimitra, som stort sett er å finne i resepsjonen / baren på hotellet. Fikser en super cubalibre :-)

Bilde av hotellet tatt 1965. (Bildet sier -56, men det er i følge sikrere kilder feil.)

Fra vårt første besøk på Mantalena. Vegard og Tom stopper innom for en liten forfriskning mens vi venter på horden i 2006. Da bodde vi på Artemis. 


 

Comments